En rätt hyfsad dag.. galla över sjukvården

Idag var det svårt att komma upp ur sängen..

Somnade inte förrän klockan 02.00 i natt.. efter att ha varit uppe och käkat en bit med rökt korv.. (ja, jag har lite underliga saker för mig)

Hade en massa hjärnspöken om sjukvården i Sverige.. och en hel del varför? som snurrade runt i hjärnan.. försökte att fokusera på något vettig istället.. som tentan som jag skriver i morgon (onsdag), om jag nu orkar åka till skolan och skriva tentan.

Det är så jobbigt att vänta.. väntan är som en stor ballong som bara blir större och större och alla bara väntar på att den skall spricka.. men det gör den inte.. inte än..

Mina tankar i natt var inte så roliga.. jag funderar starkt över mitt yrkesval och detta är inte roligt.. vet inte om jag har lust att tala om vad jag har utbildat mig till.. men efter tre år på Högskola och i det närmaste klar.. (skall bara gå upp med min examensuppgift).. och så blir man bemöt på detta sättet..

Min uppfattning om Svensk sjukvård har fått sig en stor törn.. För att behöva vänta så här länge.. det är inhumant.. det är inte omvårdnad av patienten och det är absolut inte att sätta patienten i fokus..

Hade behövt en kurators kontakt.. eller i varje fall en person som man kunde ringa till och få ösa sin galla över när man mår så som man gör just nu…

Maken är ett stort stöd.. men han skall inte behöva få all galla över sig..

Idag är ändå en bra dag.. vi har gjort en hel del.. vi har sett action på hög nivå och det var kul.. och skingrade mina lite dystra tankar för några timmar… Så kom man hem och allt var skönt.. då får man msn kontakt med en vän som frågar om man har fått något besked.. och direkt ramlar man ner i det där mörka hålet som man nästan under dagen lyckats ta sig ända upp till kanten..

Usch.. rullgardinen är nerdragen igen… och fortfarande ingen kallelse eller telefonsamtal idag..

Bläääää

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: