Usch

Ikväll mår jag illa.. jag har ont i magen och det är inte kul alls..

Har pratat med maken och det känns likadant för honom.

Vill bara gräva ner mig i ett mörkt hål och inte komma upp igen.. jag tror att jag stannar nere i det där hållet länge..

Tycker inte om att åka iväg och kanske få ett negativt besked.. vill vara hemma i lugn och ro.. Det är jobbigt detta.. usch.. svettas som en gris gör jag och det är inte heller kul.. vill ju vara ren och fin.. Ska nog ta mig en dusch.. känner klart för detta…

Har en stor klump i halsen.. den går inte bort hur mycket jag än sväljer..

Usch.. i morgon är det dagen D.. vill inte.. vill.. vill inte.. vill…

Känner mig så himla kluven..

Klockan 10 i morgon skall jag alltså vara på bröstmottagningen.. och jag känner att jag inte vet om jag har lust att åka.. fast jag kommer att åka ändå..

Varför kan de inte ringa och säga vad det är.. Tvi… Varför måste man åka till sjukhuset.. jag är mer säker hemma och det är maken också.. Jag tål sjukhus, det gör inte maken..

Tänk om jag har cancer.. hur kommer jag att reagera då.. hur kommer maken att reagera.. hur skall jag kunna säga detta till mina barn.. blir ju hemskt.. men jag måste ju försöka.. det är inte en rolig tanke..

Tänk om det nu är cancer.. skall jag tappa håret då.. blir det cytostatika.. blir det cellgift.. blir det läskigt.. kommer jag att vara en av de där % som inte överlever.. eller kommer jag att få metastaser.. tänk om jag redan har metastaser.. nej, inte värt att försöka tänka så.. Men det är svårt att inte låta bli..

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer… jag skall försöka skriva lite i morgon när jag kommer hem.. om jag orkar.. Beror ju lite på vilket besked jag får..

Ni får ha det bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: