Grr.. nu är jag arg

för jag pratade med min ”chef” eller vad man kan kalla det igår.. jag står som vikarie till ett äldreboende och då är det en som ringer mig om jag behövs på jobbet. Hon vet att jag har varit på undersökningar för knölen och igår när jag kom från sjukhuset så ringde jag henne för att tala om resultatet. Hon sa då att hon sätter upp mig som ledig som idag och i helgen.. så att ingen ringer mig på morgonen.. klockan 7 ringer någon från inringningstället.. presenterar sig inte och frågar om jag kan jobba fast jag står som ledig… Nä, sa jag.. jag fick ett cancerbesked igår och det är därför jag står som ledig… Blev så sur att de ringer så tidigt på morgonen fast det står att man skall vara ledig.. Hon lät lite smått chockad… men jag vart så sur.. för när telefonen ringer så ringer den och då är det lögn att somna om…

Somna som en stock igår.. Vilket var jätteskönt.. första kvällen som jag har somnat nästan direkt när jag lagt huvudet på kudden… så skönt så..

Nu har jag vaknat till och min irritation över jobbet har lagt sig… så skönt att skriva av sig här.. har en del att fixa idag..

Jag har ont i axlarna nu på morgonen.. det är all spänning som har släppt och jag har haft mycket spänningar känner jag… maken känner likadant..

Huvudet värker också.. men det avhjälps med panodil…

Kommer nog att bli skivet en del till idag.. och så hoppas jag att jag kan använda mammas laptop när jag är där.. att internetet fungerar.. för det blir en tuff resa i morgon.. fast söndagen blir nog tuffast när jag skall prata med mina töser… bävar för detta lite grann..

Nu skall jag dricka kaffe…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: