God morgon bloggen

Nu är jag vaken…

Sitter och försöker få i mig en kopp kaffe.. för det är så gott på morgonen.. när man känner att livsandarna återvänder till min sargade kropp..

Känner att det är konstigt i munnen och upptäcker till min fasa att jag har fått en sån där ”förkylningsblåsa” i munnen.. på insidan av underläppen.. och den känns det är inte kul..

Idag skall vi fixa och dona lite.. för idag kommer möblerna.. fast vid mitt skrivbord gör vi iordning när möblerna kommer.. har jag bestämt..

Möblera om skall vi göra.. och så.. för nu är det så hemsk här att jag inte står ut.. min energi får läggas på det här idag.. och den negativa energin jag känner över blåsan får väl gå ut över köksgolvet.. :o)

Bröstet gör ont… det gör ont i min cancertumör.. man undrar om det ska göra det.. och själv tycker jag att den har blivit mindre.. alltså knölen..
Annars är det bara bra med mig..

Jag har skrivit jättemycket på bara två dagar.. om mina flashbacks.. får se om jag orkar publicera dem.. men jag tror nog att jag gör det.. för på ett sätt är det ett sätt att bearbeta allting..

Ha det så bra i sommarvärmen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: