Jakten på metastaser

Idag skall jag in till sjukhuset för den sista jakten på metastaser..

Mina lungor skall röntgas.. och jag ska göra ultraljud på levern.

Ultraljudet gör att jag måste vara fastande 4 timmar innan och därför sitter jag här nu och dricker kaffe.. det är tidigt.. jag brukar inte kliva upp så här tidigt..

Jag har inte fått svar på skelettröntgen än.. och det är inte så himla kul..

Usch.. detta är en sån dag så man faktisk tänker på att man är sjuk… och att jag faktisk har cancer.. att har jag riktigt otur så dör jag.. Men jag har bestämt mig för att göra allt som står i min makt för att överleva…

Läste AB igår och då kom det att Nanne Grönvall ställer in hela sommarturnén.. för hon har också fått bröstcancer.. Tänker faktiskt på henne, denna tjej med den energin.. och så tröttheten hon kommer att få.. för att inte tänka på om hon tappar håret.. (finns det en sån peruk??)..

Detta bevisar återigen att alla kan drabbas.. jag menar alla.. för även män kan få bröstcancer.. (fast det är ovanligt, men det sker).

Nu blev det ett sånt där negativit inlägg.. men ibland är man inte på topp! Det bara är så.. Eftersom man aldrig riktigt kan slappna av..

Men jag vet också varför jag känner mig lite under idag.. För jag skulle ha min mens nu i dagarna.. och det är så att jag faktiskt har varit lite av en PMS kärring.. och nu kommer inte mensen.. eftersom cytostatikan tar bort den.. Så det är väl lite av hormonräce i kroppen just nu.. eftersom det inte fungerar som det ska..

Kommer med ett utförligare inlägg när jag kommer hem..

Ha det gött alla bloggvänner…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: