Troll

Det talas om troll.. stora elak troll…
När jag läste dessa inlägg… fick jag ett minne.. Jag var 13 år.. och var på läger.. där fanns en kille från Malmö som tillhörde Jehovas vittnen (inget fel på dem).. men denna kille påminner så mycket om en viss person här på bloggen.. så man blir rädd…
Han gick omkring och sa att Guds änglar skulle komma ner och döda alla som inte tillhörde Jehovas.. (tänk nu på att grabben var i 11 års åldern)..
Jag argumenterade alltså tillbaka mot honom.. jag var arg.. och förbannad..
Jag sa att det finns andra religioner.. kristna.. budism, hiduism.. islam.. judar.. katoliker, ortodoxa.. listan kan göras lång och så alla naturfolk som tror på naturgudarna.. Alla dessa människor TROR.. de har en gud… eller guddom att ty sig till.. och jag tror inte att ”vår” gud skulle vara så dum att han skickade ner sina änglar för att ta död på all mänsklighet som inte tror på Jehova.. för då hade det inte varit många kvar…
Det som är så hemskt i det hela.. är att en handfull psykopater kan få väldigt många människor att tro på vad de säger..
Grabben från Malmö vet jag inte hur det har gått för.. men skräcken för att han har blivit knäpp sitter som en bubbla i mitt minne.. Tycker synd om honom att han har blivit pumpad med detta religiösa dravel.. Så att han tror på det.. Vilka religiösa grubblerier har han inte fått..???
Tanken är så skrämmade att jag inte vågar tänka den fullt ut….
Så jag slutar inlägget här.. innan jag blir helt invecklad i mina egna hjärnbanor..
Ha det gött alla bloggvänner…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: