Torsdagstankar med åska och öl

Nu luktar det frächt på lilla toan och i badrummet.. Under tiden jag tog och gjorde rent i badrummet så blev det helstopp i handfatet.. Tog bort vattenlåset.. men inte kom det något vatten.. och handfatet var fullt med vatten.. Hmm.. kallade på den älskade maken.. för jag förstod att jag inte kunde fixa detta själv..
Med hjälp av en strumpsticka och en skalpel löste sig problemet.. och det var inte lite gegg som kom…
Har nog inte gjorts rent på de sista 10 åren.. läskigt värre….
När vi var färdiga med städningen.. så tog vi och cykla upp till kanalen.. där tog vi oss varsin öl.. och sonen fick en glass…
Sen tog vi och cyklade förbi systemet på hemväg några öl blev det till de duktiga städtanterna.. och så en cola till sonen..
Sen kom åskan.. och regnet.. sitter här nu och bloggar.. åskan hörs på avstånd.. och regnet smattrar mot fönsterbläcket.. och svala vindar blåser.. det är LJUVLIGT..
Sonen och den älskade maken har varit ute i regnet.. för de var bara tvungna att springa en runda… så de kom in skrattande och dyblöta.. men de hade kul när de sprang och hoppade i vattenpölar..
Skönt att vi har hunnit sätta ner cyklarna i källaren.. för det är inte kul att behöva gå ut.. för att sätta ner dem… Roligare att bara springa i regnet…
Ha det gött nu alla bloggvänner…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: