Blogga, fortsätt tankegång

Jag har bara varit med i ett bloggtjafs. Tyvärr kan jag inte referera till detta då inlägget är raderat och borttaget av bloggaren. Vilket gör att man inte kan följa det som hänt.

Jag skriver min blogg för att jag behöver ha en ventil. Jag bryr mig inte så himla mycket om kommentarer och de kommentarer jag får är snälla.. har aldrig fått någon direkt elak kommentar.

Idag har jag skrivit ett inlägg om att jag var inne på att sluta blogga. Det är många aspekter för varför jag var inne på göra det..
”Bloggkrig” ”bloggtjafs” och annat som lägger sordi på ståmningen på bloggen har varit en av anledningarna till att jag funderade på att sluta.

Nu har jag kommit till insikt att jag måste ha min blogg.. jag måste ha min ventil.. jag behöver den precis så som jag behöver luft… för den hjälper mig i min kamp. Dessutom satt den älskade maken och jag och prata om det jag skrivit och jag läste alla kommentarerna.. och därför fortsätter jag… Jag behöver min blogg.

Fast nu var det ju det här med bloggetik.

Själv skriver jag mycket kommentarer hos andra.. (jag brukar inte kommentera hos mig själv och gör inte så idag heller).
Genom att jag kommenterar hos andra, det jag tycker är värt att kommentera, så händer det ibland att någon missuppfattar min kommentar..

Om någon skulle ta illa upp av mina kommentarer så finns min mail på min blogg. Det går bra att skriva ett mail och jag kan förklara vad jag menar. Dessutom om man inte förstår ett inlägg så går det himla bra att fråga bloggaren vad den menar.

Det som är jobbigt är de anonyma och ofta elaka kommentarerna. Tyvärr tror jag att vi aldrig kan komma ifrån dem.. men vi kan göra mycket för att inte bry oss om de kommentarerna..

Nu är bloggen sådan att det är jag som blir anmäld om det är någon som lägger en kommentar som inte är ”rumsren”. Skriver jag då ett inlägg på morgonen och åker iväg till sjukhuset.. och jag kommer hem och kommentaren är anmäld.. är inte kul. Varför är det så? Är det verkligen inte den bloggaren som skriver kommentaren som är den som är anvarig? Detta har jag funderat på många gånger.. och att det genom detta är kul att hålla på att reta bloggare genom att det som skrivs på min blogg är jag ansvarig för.. jag kan inte vara ansvarig för vad någon annan skriver.. även om det är en kommentar på min blogg….

Pust…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: