Nu kommer lite mer information om hur det går till

Nu har jag för det första käkat – Grynkorv och potatismos. Gött
Sen har jag skickat två brev – Är uppe i högkostnaden även på resor.. så nu åker jag gratis till Göteborg.. lyckan är total..

Vad hände i Göteborg?

När jag kom på bussen så träffade jag en tjej som var med när jag var på sminkkursen. Hon var redan igång med strålningen och visade mig vägen.
För Sahlgrenska är STORT!
Jubileumskliniken är ett helt hus!

Väl där så fick jag mitt kvitto och behövde ju inte betala eftersom jag har frikort. Så var det bara att följa den röda linjen och så kom jag fram dit jag skulle. Jag kom in i ett rum där det fanns en brits med en påse med något vitt i.
Jag fick ta av mig på överkroppen och så lägga mig på britsen. Den var kall. Sen började syrran att forma den där påsen runt min kropp och det kändes som att ligga i en sån där sackosäck. Bara det att luften sakta men säkert åkte ut och på detta sätt så blev det vaccum i säcken och den följde min kropp. Häftigt!

Så när formen var klar så var det häftigt att se den. När jag inte ska ha den längre så fylls den med luft och en annan stackare ska få sin kropp formad i den.

Så var det tid för CT. Detta är ju när man åker in i ett rör och det gick smidigt. När de gör denna CT så ligger jag i formen. Och de har markerat mitt är och vart mitt gamla bröst satt. Detta för att strålningen ska bli optimal.

När jag var klar träffade jag hon som visade mig vägen och hon skulle nu få sina tatueringar och få strålning. Jag vänta på henne. För vi skulle kolla upp patienthotellet efteråt tänkte vi.. innan vi käka.

Under tiden jag satt där så träffade jag V.. en gammal klasskompis sen jag läste till SSK. Hon kände inte igen mig! Så jag fick ta historien i en kort version eftersom hon skulle tillbaka till sin avdelning.
Dessutom såg jag en liten kille.. 5-6 år någonting.. utan hår.. på strålningsavdelningen.. Stackars grabb.. fast han skoja och tjoa och hade sig.. tog det så naturlig.. vilket gjorde mig rörd…

Så kolla vi hotellet och så käkade vi i bistron. Rätt ok käk faktiskt. Sen var det tid att ta bussen tillbaka..

Taxichaffisen körde mig till porten.. öppna den och så följde han mig till dörren.. undra om han trodde att något skulle hända mig… eller om han ville något annat *asg*

Jag kommer att bli trött.. psykiskt.. för det är en annan resa det här.. mycket sittande och så ca 7 timmar på en buss.. dagligen i 25 dar.. *Pust*

Jävla bröstcancerknöl.. jävla sjukdom.. jävlar annamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: