En dag som har försvunnit i något töcken

Åkte till sjukhuset och blev röntgad. Kände mig lätt dålig när de ber mig dra ett djupt andetag och hålla andan.. Jag kan inte djupandas utan att det gör ont!

Inte fick jag något vårdintyg att skicka in heller.. för de skriver inga såna.. så jag ska ringa mottagningen i morgon och begära ett sånt.. för jag vill inte betala någon taxiresa.. speciellt inte när jag inte orkar åka kommunalt…

Fick sitta och vänta medan doktorerna tittade på mina bilder och sen kom de ut och sa att nu kan du åka hem.. Hem? Japp.. för vi ska skicka svaret till remitterade läkare och sen tar han kontakt med dig.. Jaha….

Ringde taxi och den kom efter en kvart. Somna i taxin hem… sov gott då..

Så kom jag hem och maken höll på att gå upp i limningen när han fick höra om min dag. Han sa att nu ringer du VåC och så ser vi vad de säger.

Ringde dit och efter ett tag ringer det upp en jättetrevlig SSK som verkligen tog sig tid att höra om mig och mina bekymmer. Hon sa att de inte hade någon tid men att jag skulle se om jag kunde få KSS att faxa över röntgensvaret till dem.. men jag kom bara till växeln.. sen kom inte jag längre… Hon ringde mig igen och så börja hon efterforska… hon vet nu att mitt röntgensvar ligger på kirurgmottagningen och skulle se om hon kunde få över det till VåC. När denna SSK hörde att jag fått vänta 4 timmar på akuten och fått diklofenak utskrivet så tappade hon hakan. Hon frågade om jag fått hostmedicin eller något annat.. nej, diklofenak för jag hade ju ont… och hon höll på att inte tro mig.. Diklofenak. Det var inte det jag skulle ha.. inte för ont och andningsproblem.

Så i morgon ska maken ringa kl. 07.00 (han är ju morgontidig) och se till att jag får en tid på VåC. Allt som har hänt idag står ju i min journal där… så där står jag idag.

Maken tror att jag har lunginflammation.. och jag hostar rätt så bra… men jag klarar mig… Fast jag har ont i höger sida men det bli nog bra.. hoppas jag.. sover på en sida.. och ikväll blir det inga diklofenak utan tramodol istället…Ska se om jag sover bättre då..

7 svar

 1. Jag tror som maken din, pneumoni till 100%

 2. Inte klokt som man kan bli behandlad!
  Lycka till i morgon

 3. Jag är inne på din makes linje…det låter som det…

  Kram

 4. Hoppas allt fungerar bättre idag!
  Lycka till!
  Kram

 5. Hoppas du mår bättre idag 🙂
  Kram

 6. Hej!
  Skulle bara tala om att jag hittat dej igen.
  Lycke till hos VCR
  Kram N

 7. Hoppas det har gått bra för dig i dag!!!
  Återkommer!!

  KramarOM/C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: