Nu jävlar har AB skitit i det blå skåpet

Hur fan kan man bara ta och publicera en sådan här artikel.

Hade jag inte undersökt mina tuttar och hittat min ”jävla knöl”.. och efter några månader pallat mig iväg till doktorn så hade jag inte suttit här.. fan.. knöljäveln hittade jag 2005 och 2006 blev det ju konstaterat bröstcancer.. med spridning till tre lymfknutor..

2007 blev jag kallad för första gången till mammografi.. hade jag väntat tills dess så hade det betyt att jag antagligen hade haft metastaser både i skelett, lever och lungor.. och att jag antagligen inte suttit här och bloggat

Nu klarade jag mig.. för att jag undersökte mig själv..

Så jag undrar om jag finns.. mitt liv existerar ju inte enligt den här forskningen..

Dessutom är det så att bröstcancern kryper ner i åldrarna.. för det är statistiskt.. och det hör man.. jag vet jättemånga som är runt 40 som fått bröstcancer.. och de har inte genomgått mammografi än.. utan först gjort det när knölen hittades av DEM SJÄLVA

Jag läser artikeln på engelska och även om jag har gjort detta ett antal gånger så får jag inte ihop det med artikeln som står i Aftonbladet. Det är inte lätt att läsa en vetenskaplig artikel och inte heller lätt att översätta..

Säger bara en sak.. tro inte på allt ni läser.. Tjejer.. undersök er.. innan det är för sent.. för en del blir det försent.. och de dör..
Förlåt mig.. men det är bittra sanningen.. den där riktiga sanningen.. och inte några vitrockar som sitter och läser vetenskapliga forskningsrapporter dagarna i ända..

Artiklar till blogginlägget: nordiska Cochrane-centret
Artikeln i sig: Regular self-examination or clinical examination for early detection of breast cancer

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

5 svar

 1. Hmmm… – Ifall Du visste hur mycket ”dynga” som sprids till oss av vanligt folk – ifrån wåra maktElitare av mer eller mindre köpta lakejer – så skulle Du ej kunna tro på vad Dina öron hörde !

  En som grundforskat på det här ämnet sedan ca 20 år år David Icke. Den här videon
  http://www.edgemediatv.com/icke är ca 3 timmar lång – men för den som ids kolla den – kan få en mera holistisk syn på hur Wi manipuleras dagligdags av wåra Maktelitare, tyvärr tyvärr…

  Det här med att tro på vad Wi ständigt och jämt matas med via MaktElitens massmedia – är nog det allra allra första som Wi skall sluta med – ifall Wi skall kunna leva friska som nötkärnor tills Wi vid hög ålder av egen fri vilja väljer att sluta med att andas, troligast… 🙂

  Lycka till !

 2. Min mormor dog av bröstcancer och därför har jag valt att få gjort mammografi tidigare och på egen bekostnad. Dyrt men jag har aldrig tvekat även om ärftlighetsfaktor inte påvisats. Ibland får jag en känsla av att kvinnlig sjukvård sparas det in på men kan så klart ha fel.

 3. Konstigt att de kan skriva så och BRA att du ryter ifrån!

  Hoppas du har en fin sommar med mkt värme, både inomhus och utomhus 🙂

  Kram

 4. … och när ni tycker att det räcker med dynga för en livstid, läs detta:

  http://www.folkrorelsepartiet.org/Partiprogram.htm

 5. Bra att du säger ifrån!!
  Jag hade nog också varit död nu om jag gjort som de tycker att man ska göra i artikeln, inte brytt mig om att känna. Fick konstaterad invasiv bröstcancer på hösten -05, vid 33 års ålder.
  Blev såå ledsen och arg när jag läste artikeln. Känns som om man inte har något människovärde alls i deras ögon.
  Kram på dig och tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: