Katolska kyrkan

Blir faktiskt om jag får uttrycka mig på mitt sätt:
Heligt förbannad…

För det första så läser jag om den här tjejen.. som har legat i koma i 17 år..

Nu vill föräldrarna att kvinnan ska få somna in…

Är det värdigt att ligga på detta sätt i 17 år…

Hon är hjärndöd… men det kan inte katolska kyrkan erkänna.. för slår hjärtat så lever man.. även om det är en maskin som ser till att hjärtat slår… stäng av maskinen och människan i koma lär inte kunna andas själv utan dör…

Fast det är ju så med religion.. de vill fortfarande hålla kvar makten över folket… och de vill fortfarande tjäna så mycket pengar som möjligt…

För det andra så läser jag om det här

Det ska tydligen cirkulera en rapport i Vatikanen som säger att det är Sverige som står bakom detta..

Det är så här att ”Uppdrag granskning” som tog upp att det fanns ett katolska prästbrödraskap (SSPX) i vårt land och som har en biskop som aktivt förnekar förintelsen under andra världskriget… Hela historien finns att läsa här..

Vatikanen sätter då igång med en offensiv att det är Sverige som står bakom denna kupp mot påven..

Enligt rapporten var ”fällan förberedd för Hans Helighet Benedictus XVI” när Uppdrag gransknings reporter Ali Fegan frågade Williamson om ett uttalande om gaskamrarna han tidigare hade gjort i Kanada.

Vilken fälla pratar de om.. för innan man går ut med något sådant här så måste man ha mycket på fötterna och läser man artikeln så ser man att det är ett gediget grävande som ligger bakom…

”Vem berättade för Sveriges Television” om Williamsons uttalande från Kanada? frågar sig sedan Vatikanen och fastslår att det måste vara den franska journalisten Fiammetta Venner – ”en mycket känd fransk lesbisk aktivist som anklagat SSPX för kopplingar till extrema högerpartier i Frankrike”.

Vad har hennes sexuella läggning med denna fråga att göra? Mer än att säga detta göra att hon är mindre värd som människa.. för vi vet ju vad den katolska kyrkan ser på homosexuella..

– Löjligt och beklämmande. Rapporten bygger på lösa spekulationer utan fakta. Kyrkan försöker skaka av sig problemet genom att skjuta på budbäraren. Det är inte vårt fel att påven hävt bannlysningen. Vi har bara avslöjat Williamson som förintelseförnekare, säger Ali Fegan till SvD.

Är det en kupp?

Som vanligt så försöker Kyrkan göra sig till vinnaren.. För vem kan säga emot Gud?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Annonser

3 svar

  1. Vatikanen och Påven visar vilka fula fiskar dom är. Det är dags att förpassa dom till det förgångna där dom hör hemma.

  2. hermanubis: Ja.. jag kan bara hålla med… och det har inte ändrat sig under århundradets lopp heller…

    Kram Pys

  3. Att den franska journalisten är lesbisk gör henne inte ett dugg mindre värd som människa; ett sådant påstående står i bjärt kontrast mot vad Katolska Kyrkan lär. Att det nämns att hon är lesbisk aktivist är nog snarare för att detta skulle kunna tänkas antyda en anti-katolsk agenda hos journalisten i fråga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: