Hur mycket kan man suga ut ur det här..

För det är inte nog med att allt ska fram i media.. Och då levde hon och det var hon själv som ville…

Vem vet om hon hade velat ha det såhär? Var det någon som frågade henne innan hon gick bort… och om det nu blir verklighet.. vem ska då få pengarna som kommer in på biljettpriser och allt annat som kommer omkring en musikal… ska musikalen sen bli film.. och vem får då pengarna därifrån..?

Kommer allt som kommer in att gå till hennes söner.. eller är det så att det sitter någon snål jävel någonstans och ska suga ut allt som det går att suga ut ur Jade och hennes namn?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 svar

 1. Ja du Pysan….risken finns nog att det blir någon penninghungrig person som håvar in slantarna!
  Världen verkar full av såna *suck’
  Men om intäkterna går till hennes söner…då är det väl ok…och om det görs med respekt och utan tårdrypande scener….
  Kram

  Ja..inget tår drypande scener med fiolmusik i bakgrunden som amerikanska filmer är så fulla av.. och så ärligt, naket och rakt på som faktiskt cancern är.. ingen glorifiering av sjukdomen.. och allt ska gå till sönerna…

  Kram Pys

 2. Jag var också jättetveksam till den här människan, särskilt när hon sålde ut sitt bröllop till media. Ett bröllop som triggades just av hennes cancerbesked (eller rättare sagt att hon inte skulle överleva sin cancer). Men samtidigt i hela det här PR-jippot som fick hennes historia tusentals engelska kvinnor att söka sig till vården för att testa sig. Så jag tror att i allt det här så har hon gjort en ovärderlig informationskampanj för cancer som vi alla nog kan vara tacksamma för. Sen tror jag att hennes liv varit ganska sorgligt från början till slut.

  Ja.. det har nog inte varit en roligt liv hon levde.. men samtidigt så är det smart av henne att göra något för sina söner.. och något ont som inte har något gott med sig.. ökningen av cellprov har ökat med 20% i Storbritannien vilket är jättebra.. och gör att fler kvinnor kommer att överleva och slippa denna sjuka…

  Kram Pys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: