Depeche Mods sångare sjuk i cancer

Redan den 8 juni ska turnén dra igång igen.. fast Dave Gahan har opererats för en elakartad tumör i urinblåsan.. vet ni vart metastaserna sätter sig efter en urinblåsecancer… jo.. i hjärnan..

Tumören beskrivs som elakartad men har opererats bort. Enligt läkarorder måste Gahan vila fram till 8 juni då turnén kommer att återupptas i Leipzig.

Får han ingen behandling, mer än opertionen, så har han haft en jävla tur…

– Vi är såklart oerhört lättade att Gahan har blivit frisk och över bekräftelsen att spelningen på Arvika blir av som planerat, säger Olov Hallberg, huvudansvarig Arvikafestivalen i ett pressmeddelande.

Hur fan kan man säga att någon är frisk.. efter att ha plockat bort en elakartad tumör.. den personen kan inte mycket om cancer..

Så fortsätt nu att skänka pengar till cancerfonden.. min insamling finns till vänster och Davids insamling till barncancerfonden finns där också…

För nu är det väl slut med cancerdiagnoser tycker man…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 svar

 1. Jag tror att det främst finns så mycket okunskap gällande cancer. Ämnet i sig är så skrämmande att man inte ens vågar tänka på annat än att om man opereras så försvinner den automatiskt och då är man frisk.

  Jo.. men då ska inte media publicera något som kan misstolkas.. för alla stackars Depeche fans tror ju att han är frisk nu.. de som inte vet något annat vill säga.. och då är det upp till tidningen att inte publicera sådant som är felaktigt… för det är ju journalisten som kan trycka något annat…
  Kram Pys

 2. Förhoppningsvis har man inte funnit några metastaser.
  Vet inte hur det är med Gahan f.d. stornarkoman (heroinfarfar, speedballkungen i musikkretsar) som dessutom varit kliniskt död, men det sägs att kroppen inte tål lika mycket efteråt.

  Cancer är hemskt. Morsan kollade upp en fläck, som mycket riktigt var cancer, men de upptäckte då att hon hade en annan cancerform också samtidigt.

  Nä.. metastaser har han säkert inte.. det jag reagerar på är att det är människor som säger att han nu är frisk.. efter att ha opererat bort en cancertumör.. för den tumören ska kollas.. behöver han strålning.. cytostatika..??
  Det är en stor behandling och det vet man inte förrän tumören är kollad ordentligt.. och det hade den inte hunnit bli från det att den opererats bort tills detta kom ut i media… Så ingen vet vilken behandling han behöver.. men ändå är de snabba med att konserten ska fortsätta.. och att han är frisk…
  Vad tar det åt media människorna.. lever de i sin lilla bubbla där inget kan skada dem?

  Kram Pys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: