En blää dag

Åkte 09.25.. och enligt sjukresor är jag inte ensamåkare.. men jag fick dem till att jag ska åka själv.. blää.. att det inte funkar… så nu har jag fått pappret som är skickat till samresor.. så de kan se själva.. de där sura taxichaufförerna..

Kom till KSS..och gloaporna.. men idag var de inte så många…

Skulle betala.. och då var den Uskan tillbaka.. favvisen..

Sen till avdelningen.. och jag som låg och tänkte på att jag kommer att träffa Å i morgon.. och mycket riktigt.. vem satt där.. jo, Å…
Fantastiskt.. så ikväll vet jag vad jag ska tänka på….

Väl hemma har jag bara vilat.. och renskrivit viktiga papper.. och i morgon kommer det att bli mer sånt.. och så ska jag börja med packningslistan… så vi vet vad vi ska packa ner… för mycket blir det..

Har inte haft lust att blogga idag… då cyton gör mig trött.. och mycket trött i hjärnan.. så det blir inga vettiga inlägg.. för ni ser ju själv.. vad det leder till om jag försöker blogga när jag fått cyto…

Tjohoo…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

7 svar

 1. mern i morgon kommer ju kronprinsessan Victoria. Då jävlar blir det drag på stan…not..

  Det tror jag knappt.. det ända som blir är att torget klockan 08.00 börjar att befolkas av äldre kvinnor med rollatorer och om man inte har det så tar man campingstolen med sig och så tar man plats så långt fram man bara kan.. för vi måste ju se Victoria..

  Kram Hustrun

 2. Hoppas dagen blir bättre än blä-dagen igår! Och håll modet uppe – snart är det dags för ljuvlig resa!!
  KRAM!

  Ja.. visst blir dagar bra ibland och blääiga ibland.. men så är ju livet.. men jag mådde lite småilla igår.. och jag tror det hade med cyton att göra…
  Har faktiskt inte hunnit blogga än idag… men det kommer…

  Kram Pys

 3. Du skriver vad du vill, när du vill och hur du vill! 🙂 Hoppas det är bättre idag! Kram! (för övrigt är det status quo här…bara så du vet…)

  Låter bra det där inom parentesen..
  Ja.. det är bättre idag.. och jag har faktiskt redan skrivit ett nytt inlägg..
  Kram Pysan

 4. Du skriver helt perfekt. Det är din blogg och du skriver vad du vill i den. Det vet jag att du vet 🙂 Är du trött strunta i de och ta nya tag när du känner lust till det!
  Läste även inlägget om fetmadoktor Annika. Hon måste ha blivit skadad på något sätt av sin diet. Kanske fungerar inte hjärnan i längden utan kolhydrater, kolhydrater är ju snabb energi och innan nästa intervju kan väl någon snäll människa bjuda på en mazarin! 🙂 Inte vet jag men konstigt verkar det.
  Kramar i massor

  Ja.. det måste vara så.. och som doktor så vet man väl att kroppen behöver kolhydrater och energi.. annars slutar så mycket att fungera..
  Och hjärnan tar nog styck först…
  Du har så rätt så i det…
  Kram Pysis

 5. Måste bara ge dig denna länk jag tycker du bara kan kopiera inlägget om F-Kassan och skicka in med kommentarer och allt.
  Det behövs debatteras!
  Gör det när orken kommit tillbaka!

  http://www.aftonbladet.se/debatt/debattskolan/

  Vet inte om jag vill… Jag fick ett antal idioter efter mig förra gången som inte förstod ett jota med det jag ville.. och jag undanber mig gladeligen dessa idioter till kommentatorer..

  Kram Pysis

 6. Pysan – har du sett att Ahlgrens bilar nu finns som Rosa Rattar. Coolt! Självklart är det med tanke på Rosa bandet. Ska käka en påse och tänka på dig 😉

  Jag tycker inte om bilar.. har aldrig tyckt om dem.. men att de har gjort rosa rattar tycker jag är bra… för det är rätt så dubbelt betydligt.. med rattarna..
  Hoppas bara att du inte får ont i magen…
  Kram Pysan

 7. Du får se fram emot resan i stället. Perfekt att åka nu när hösten börjar göra sig påmind så smått! Lycka till med förberedelserna!

  Jo.. jag ska ju det… se fram emot resan.. för packa har jag börjat lite med.. och det är inlämnat till apoteket för att jag måste har intyg på mina mediciner…

  Kram Pys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: