Bröst, kost, cancer, kvacksalvare och mode…

Amy Winehouse har tydligen gått från B-cupa till D-kupa..
Allas vår Linda Rosing ska förminska sina när hon har ammat klart.. för som hon säger:

– Jag vill inte stå för det idealet längre. Jag har mognat och känner att självförtroendet sitter inte i brösten. Utan jag vill bli bemött och sedd för den tjej jag är.

Linda.. det är ju det alla har sagt till dig sen du blev ”berömd” i Big Brother..

Jag ska inte ta bort.. utan sätta dit.. jag blir av med min bebismage.. och jag får en ny tutte på köpet.. jag får också en ny navel… jag vill ha en navel som ser ut som min gamla.. min navel är nämligen perfekt.. det är ett perfekt runt hål.. och den sortens navel vill jag ha kvar… inte en massa veck och en liten kulle som står upp i mitten.. utan en navel där man kan gömma saker i.. så som man kan med min nuvarande..
Jag hoppas också att de ser till att min nuvarande tutte blir lite mer fyllig.. för som det är nu så är det inte mycket till tutte.. för taxöron kan de inte göra.. utan en snygg byst är vad jag vill ha.. och nu är det jag som bestämmer…

tal om att bestämma så hade jag aldrig låtit den här Annika få uttrycka sig i pressen.. på det sättet hon har gjort.. Jag kan tänka mig att hennes kost är bra.. att man ska äta vad man känner för.. och därmed mår man bäst… men att gå ut med de uttalanden hon har gjort.. både om cellprover och mammografi.. att hon inte får cancer för att kosten är en universalkost som kan bota allt.. (nästintill)

– Det är urlarvigt att hålla på med mammografi och cellprovtagningar när folk dör av felaktiga kostråd medan bara enstaka får bröst- och livmodershalscancer

Enstaka är 7000 kvinnor i bröstcancer per år.. och ca 400 kvinnor i livmoderhalscancer.. av dessa dör 1500/200 per år..och detta är enstaka enligt Annika… jag har svårt att inte kritisera henne.. kosten är säkert jättebra.. men att gå ut med att det är urlarvigt med mammografi.. tänk om den inte hade funnits.. då hade jag inte varit i livet idag… och det kvittar vad jag hade ätit… jag hade fått cancer ändå.. för det är inte p.g.a. mitt immunsystem som jag fått min cancer.. det är mina egna hormoner..

– Äter man en riktig kost får man inte cancer.

Sen jag blev tillsammans med Den älskade maken så har han stått för matlagningen.. och de såser och annat som han har tryckt i mig under åren så hade Annika tyckt att det är den kosten som är kanon.. grädde och smör används.. inga halvfabrikat här inte… utan äkta vara… så hur är i såfall den riktiga kosten???

Nu får hon inga fler vikariat inom landstinget i Västernorrland.. Fast hon ska inte säga att hon har blivit av med jobbet.. för som vikarie är man inte anställd.. utan man har bara en tillsvidare anställning just den tiden man är där och jobbar… Dessutom är det inte första gången som hon blir av med jobbet..
Fast hon är inte ensam om att ha granskande ögon på sig.. här är några till.. Zappern som det står om i artikeln hittar du här..

Det ska vara stickat i höst.. och här är sidan med de stora sköna stickade plaggen som vi ska bära i år… tacka vet jag hemmastickat.. bilder-004

Här poserar jag.. innan jag visste om mina metastaser.. så därför är jag långhårig.. men det är tröjan ni ska titta på.. inte på mej..
pysan-dagens-aotfit

Nej.. apoteket väntar.. jag måste ha mer tabletter för min mage.. omeprazolen börjar ta slut.. så det är lika bra att köpa nu… innan jag står där utan en enda pilla…

Utgång!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 svar

 1. Så olika vi tänker.. vi människor… beroende på vad vi har varit med om!!! Gillar hur du vrider om i mitt tänk, Pysan!!!!
  KRAM!!!!!

  Jag har min ryggsäck.. du har din.. jag jobbar mycket med mig själv då jag upptäckte att jag blev så fruktansvärt enkelriktad och bara hade ett tunnelseende som bara fixerade sig på en sak.. och kunde inte se alla vägar, vinklar och vrår.. jag lär mig så sakta… och jag försöker att se…

  Genom detta så håller jag igång hjärnan..
  Och jag hoppas att du tar till dig hur jag tänker.. och jag försöker hjälpa dig..

  Kram Pys

 2. Hej Pys.
  Skönt att få kura i en hemstickad tröja ,själv så stickar jag vantar och skall ta tag i en raggsocka som behöver bli klar.
  Om det vore så lätt att slippa cancer bara genom att äta rätt så skulle väl inte så många barn råka illa ut…dom har väl inte ätit fel så länge.Ibland blir man inte klok på det ena med det andra.
  Kram Lillemor.

  Hej Lillemor
  Som det är nu så kan jag inte sticka.. mina fingrar klarar inte av det.. och inte mina händer heller.. jävla neuropati.. att det ska ställa till med detta…
  Nä.. det där med barn och cancer.. och det är alltså LÄKARE som säger detta…

  Kram Pys

 3. Heeeej Pys!!

  Va roligt!! Ny tutte!! JAg ska få en bröstvårta så småningom 🙂 Kommer att sakna min lena lille bulle utan upphöjningar, hehe.
  Läkaren vill förminska det friska bröstet, men där fick han nobben! Pilla inte på min (än så länge) friska tutte. För mig är det inte ett problem att den ‘är större, det finns ju en orsak till att det är så. Kanske förstora det mastektomerade istället?!
  Göteborg e nice i vanliga fall, nu fick den ännu större glans! :-))
  Glad för din skull!

  Varma Kramar i kylan!

  Ja.. jag är så glad att jag ska bli opererad.. för de opererar inte i 8 timmar på någon som de tror ska dö inom ett år.. eller hur… så jag är så glad att onken sa ja… för det betyder att jag får leva…
  Jag har ärr lite överallt.. och jag vet varför jag har dem.. och jag är entuttad nu… för jag vet varför jag är det… men jag känner mig inte hel.. och mitt välbefinnande kommer också att må så mycket bättre när jag vaknar och ser att jag är tvåbröstad….

  Mastektomerad är inte det när de tar hela tutten??

  Sen om några månader så kommer jag att få den där tatueringen som är bröstvårtan.. så det ska bli spännande det också.. och sen… sen ska jag göra min riktiga tatuering.. av en av strålningsprickarna… och jag vet exakt vad jag ska ha… men det är en hemlighet än så länge.. så ingen hinner före mig och säger att jag härmas… 🙂

  Jag hamnar ju på Sahlgrenska.. eftersom jag tillhör den regionen…

  Kramar i mängder
  Pysis..

 4. Diggar fotot på dig 🙂 Tröjan är supermysig, en sådan som man liksom kan ”bo” i och bara mysa 😉

  Ha en underbar helg kära du

  kram

  Synd att jag inte kan sticka just nu.. för då hade jag stickat en sån åt dig…
  Den är stor.. hela familjen får plats i den.. men kruxet blir uppe vid halsen.. för det är för trångt för allas huvud…
  Kram Pys som älskar sin tröja

 5. Jo de e rätt. Mastektomi tar man bort hela, men då jag hade implantat redan innan fick det sitta kvar. Men det gör att den är mindre än den andra då all bröstvävnad är borttagen.
  Spännande med tatuering!! Nyfiken jag blir!!
  Ha en skön fredagkväll tjejen!!

  Kramar

  Hur stora implantat hade du? Hur hittade du knölen då? Och hur går det att göra mammografi när man har implantat? Jag är jättenyfiken…
  Tatueringen får du se när den är klar.. blir nog bara en svart…
  Hoppas på mycket kärlek i helgen..
  Kram Pys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: