Hur gör jag?

Det är snart november… och det är snart den 9… vet inte hur många gånger jag har kommit på mig själv tänka på hur jag ska komma i och av tåget.. att maken hjälper mig här att komma på är en sak.. men hur blir det i Göteborg..??? För att inte tala om att jag ska hitta rätt spårvagn etc…

Ända tills jag kommer på mig själv… Ja, just det.. jag åker ju Rondenbussen till Sahlgrenska.. Den går från ”stan” kl. 06.55 och är på Sahlgrenska ca kl. 10.15..

Alltså löser det sig… för det är bra med Västtrafik.. att de har 5 bussar i regionen som går fån de olika småstäderna till KSS.. och så då Ronden 5 som går från ”stan” förbi KSS och mot Sahlgrenska… Kl. 13.30 går den hem igen.. så jag vet vad jag ska åka hem med i alla fall..

Ja, vänner.. så fungerar min hjärna…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

7 svar

 1. Jag fick ikväll höra att min yngsta faster har en cancertumör i njuren..5 gånger 6 cm..nu ska hon genomgå röntgen och operation där man tar bort njuren..dom hade sett något på levern också och vill naturligtvis se att det inte har spridit sig….

  En eländig sjukdom…cancer, usch jag blir så ledsen och förbannad samtidigt.

  Kram

  Jag blir så arg på denna jävla sjukdom.. kan de inte hitta ett rejält bot någon dag..???
  Jag hoppas att det inte är metastasjävlar i kroppen på henne..

  Kram Pysan

 2. Vet inte om det där är cancerrelaterat, jag är likadan. För några dagar sen fick jag problem med idén att det var i slutet på månaden och jag hade missat en massa födelsedagar under veckorna som gått. Saken är bara den att de födelsedagar jag tänkte på är först i januari och det vet jag ju alltför väl. Så goddag yxskaft liksom. *skratt*

  Ja.. nu fick jag dagens skratt.. 🙂
  Problemet är att jag har kommit på mig själv att tänka detta om tågen två gånger… på två helt olika dagar… och ändå kommit på att jag ska åka med Ronden… Helt vansinnigt… men vad gör man när hjärnan är som den är.. jag är glad att jag fortfarande kan tänka ordentligt…
  Kram Pys

 3. Det fixar sig med allt… lugn, bara lugn så kommer tuttarna!

  Jadå… jag är lugn.. fullkommligt lugn…

  Kram Pysis

 4. Hej Pys.
  Oj det var en lång tur.Skall du få en ny tutte då?Jag fick för mig att det var längre fram.Skönt i så fall att få det gjort.Ja får väl höra av dig vad som blir.
  Ha en bra dag!
  Kram Lillemor

  Hej Lillemor
  Jag blir inskriven den 9 november.. och operationen är planerad till den 10 november… så vi får se vad som händer och fötter..

  Kram Pysan

 5. Hej söta du! Det var toppen igår, flott till tusen! Men känslomässigt var det katastrof. Fick värsta ångesten mitt under 3:e akten och var tvungen att gå ut för att hämta mig. Men att få se Sarah var fantastiskt!

  Väntar spänt på dina alster, är så nyfiken!

  Många rosa kramar från mig

  Jag såg INTE galan.. jag hade inte orkat kände jag.. Jag har sett galan en gång.. då satt jag och grät hela tiden.. och det var i andra lägenheten.. och i den här lägenheten ska inte finnas någon cancer.. och det står jag för.. därför såg jag inte galan… vilket var skönt..
  Du var ju på plats.. och det måste vara något helt annat…

  Kram Pys

 6. Jag önskar att någon hade möjlighet att följa dig, det är så otroligt mycket värt. Hur som helst så vet jag att något är påväg till dig med posten om de inte redan är framme… De kan du i alla fall ta med dig som sällskap 😉 Kramar Malin

  Det kom igår. jag har haft svårt att få till ett bra kort på den.. men nu har jag fått ett rätt så bra kort..

  Maken och sonen kan inte följa med… då sonen gått i skolan.. Dessutom så har han varit borta lite väl mycket denna terminen…

  Jag har lite böcker med mig.. dessutom en ”målarbok” och så även färger… färgade blyertspennor… vilket är kanon att måla med..

  Kram Pys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: