Jag lever..

Jag kom ju hem den 14… och var pigg och glad… den 15 sov jag hela dagen i princip.. och när maken frågade mig vissa saker så svarade jag väldigt adekvat vissa gånger.. men vissa svar var långt bort i tokmoset… den 16 var jag lite piggare.. men orkade faktiskt inte kliva upp.. och vi har gjort en anordning så jag kan sitta i sängen.. Trist att inte ha en laptop.. då hade jag nog bloggat en lite runda reda igår..

Det kommer en utförligare beskrivning av min operation när jag orkar sitta uppe.. för som det är nu är jag faktiskt uppe och påklädd.. vilket jag faktiskt inte varit på två dygn… då jag varit mer eller mindre sovande.. med en orolig make vid sidan om mig.. så han kom bland annat hem i går (fredag) från jobbet då jag inte svarat i telefonen.. så han vart orolig och rusade hem.. tur att vi bor nära jobbet så han tog ett par minuters rast.. dessutom är hans chef mycket förstående och det är inga problem.. och sen när jag fick telefonen i sängen så var det mycket bättre och mycket lättare att både få tag på telefonen.. och att höra den…

Han har baddat min pannan med en blöt handduk och han har gjort banan-smoothie.. till mig… och det är väl det jag har fått i mig.. inga mackor eller hård mat.. det har bara varit mjuk mat och så lär det bli idag också… banan-smoothie.. lär det bli.. det är mycket energi i den… eller risgrynsgröt… och jag har tur som kan gå och lägga mig när jag känner föret…

Nu ska jag äta…


Läs
även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

4 svar

 1. Hej Pys!
  Vad skönt att du är hemma.Har tänkt på dig.Med din fina kära make som pysslar om dig så går det väl lite lättare att bli pigg.
  Stor kram Lillemor.

  Hej Lillemor…
  Ja.. vad hade jag gjort utan honom som till och med springer ifrån jobbet.. för han är orolig för mig.. och sen när han såg att det var lugnt så kunde han gå tillbaka till sina grytor…..

  Kram Pysis

 2. Tur du inte behövde flyga. Tänker på dem som blir så sjuka och behöver ambulansflyg.
  Alla andra semesterflygare kan stanna hemma. Det är ju lyx!
  Men vilka problem som dyker upp nu.Vi har inrättat oss i ett samhälle med vanor, som kan stjälpas över bord i ett nafs! Hoppas islänningar och grönländare kan få mat i.a.f.

  De flyger ambulansflyg med helikopter.. och då skadas inte motorn på samma sätt som när det gäller vanligt flyg.. kolla in själv… helicopter och vanligt flyg så ser du att motorerna sitter på olika ställen… men nu ska visst alla tas hem med buss….

  Kram Pys

 3. Så skönt att det är avklarat och att du är hemma nu. En omtänksam make gör inte saken sämre!

  Nä… han är min klippa som jag håller fast vid…. och tar hand om mig med silkesvantar.. utan honom hade jag nog inte överlevt detta så här långt.. jag hade gett upp… och mina ungar gör ju också att jag står ut.. med smärta etc.
  Kram Pysis

 4. Vad skönt att allt gick bra och att du kan blogga igen…har kikat in varje dag….:)
  Du har tur som har en så förstående och kärleksfull make och goa barn!
  Nu bär det bara uppåt hoppas vi…:)
  Skickar en binge styrkekramar….Ia

  Det känns jätteskönt att nu är det på g.. och jag har snart en snygg byst.. speciellt när jag ska till Spanien igen i höst.. Tossa som vanligt…
  Maken är värd så mycket… och det är barnen också.. fast vi pratar på olika nivåer om min cancer… för vi trycker inte tillbaka alla tankar kring den.. för ibland måste man få lov att låta alla tankar komma fram… för att bli av med dem.. har man pratat ur sig skiten.. och jag har min kurator som jag kan ösa av mig min galla.. och så har jag min älskade blogg.. med alla mina älskade kommentatorer… Love It…

  Kram Pys…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: