En liten blääää dag

Gick faktiskt och la mig tidigt.. i hopp om att somna snabbare.. var trött efter dagens jobb och det värkte i axlarna..

Så runt 21.30 gick jag och la mig.. och den älskade maken gick och la sig 23.30 och då sov jag.. så jag har satt nytt rekord sen den 25 april.. för så fort har jag inte somnat sen jag var på vårdcentralen för knölen..

Fast jag var samtidigt jättetrött.. hade jobbat i 5 timmar och det är rätt så krävande.. mycket påfrestande rent mentalt..

Så sov jag inte middag heller igår, eftersom jag skulle upp tidigt idag också.. och det gick mycket lätt på jobbet idag.. inga problem alls.. Tanterna och farbröderna var så snälla så.. förutom lite tjat från en av gubbarna.. men det är sånt man får ta med i beräkningen..

Kom hem och fick stora kramen av en go son. Jag förstår inte vad han har gjort.. men inte var han ren.. Så efter maten fick han sätta sig i badkaret.. så nu luktar han gått den lille mannen..

Maken wokade och till det hade vi nudlar.. det var mycket gott..

Sonen åt majskolv.. för han är inte så förtjust i wokat.. han är just nu väldigt strulig med maten…

Har pratat lite över MSN med några vänner.. de undrar hur jag mår.. och jag mår rätt så skapligt.. det är inte många dagar kvar nu till dagen D..

Har bestämt mig för att inte jobba i morgon.. jag har lite värk och dessutom har vi tvättstugan. Sonen är ledig från dagis och jag ska sova länge.. För jag har faktiskt legat och vilat idag efter maten. Det var skönt.

Fick mensen för någon dag sedan och idag är det inte kul. Har mensvärk som heter duga.. inte kul alls.. och så jobba ovanpå det..

Nu skall jag snart krypa ner i min sköna säng.. och hoppas att jag somnar…

Efter jobbet tankar

Träffade en klasskompis idag.. eller rättare sagt en f.d. klass kompis.. hon är klar och fått sin leg. Vilket jag inte har än..

Vi prata i 20 minuter om knölen och om livet och allt runt omkring… Hon sa att hon också hittat knölar men aldrig vågat ta kontakt med sjukvården… Utan går i tanken ”att de försvinner nog om ett tag”.

Undrar hur många kvinnor som går så här.. vet själv, eftersom jag har gått så också.. men jag orkade inte med oron.. och hade jag vetat hur det skulle bli hade jag nog fortfarande gått där.. och undrat vad det är för knöl jag har..

Det är pingst och ”storhelg” vilket betyder lite mer i lönekuvertet.. känns så skönt.. dessutom jobbar jag i morgon också… Det blir lite grann i pengaväg…

Just nu har jag ont.. lite varstans.. men det är för att jag inte har jobbat på ett tag och så gick jag in och jobba i torsdags.. och så idag.. och det är mina muskler som strejkar lite…

Nu skall jag äta..

Försöker tänka positivt idag