Ska jag röka på?

Läser i Aftonbladet följande artikel.

Fast då kommer jag att försvinna in i ett moln. För det går inte bara att sätta sig och röka lite cannabis sativa. Det krävs liksom lite mer av ämnet för att det ska vara verksamt tydligen.

Det hade varit rätt kul om det visade sig att man bara genom att röka lite slipper cancern. Enligt forskarna så behövs det tydligen en större dos än den man kan röka.

Samtidigt så får jag flashbacks från min galna ungdom under 70-talet. Det var nämligen ingen vacker syn som många av ens vänner gjorde med sig själva. En var så borta av allt hasch som han hade rökt att han helt tappat både tidsbegrepp och greppet om sig själv… minns fortfarande hur det luktade inne på hans rum innan polisen kom och tog hand om honom.. jag undrar hur han är idag.. om han lever eller inte… eller om han är helt inne i dimman fortfarande.. som han var då.. Sådan vill jag inte bli….

Jag tror att det krävs mer forskning… för även om jag inte vill ha cancer och hade blivit glad om det kommit någon form av behandling då man slipper cytostatikan.. så vill jag gärna behålla min hjärnkapacitet…

Andra bloggar om: , , , , , ,

4 svar

 1. […] av heroin. Efter det att detta inlägg publicerats, hittade jag dock en bloggare här på WP- Pysan- som hade länkat till aftonbladet, så om du klickar på “en nyhet” här ovanför, […]

 2. Röka och röka, Pysan; det går ju att äta, också! Men då får man nog börja med små mängder och trappa upp efter hand. Men det är dyrt och illegalt, dessvärre. Och under förutsättning att din gamle polare bara höll sig till brasset, så är nog chansen stor att han lever än idag 🙂

  Jag tog mig friheten att länka till ditt inlägg här, eftersom jag varit på jakt efter just den nyheten på Aftonbladet som du länkat till. Om du vill kolla mitt inlägg i denna relaterade fråga, så hittar du det här:

  http://samzodiac2.wordpress.com/2007/11/20/good-news-for-me/

  Ha det, Pysan!

 3. Min gamla lärare har rökt på i ca 30 år, nu har han dock lagt av. Lite seg i huvudet var han när man förde en diskussion med honom men han var glad och positiv och den bästa läraren jag haft. Alltså, för att ha rökt i 30 år är det förvånansvärt att han är i så god form, detta bevisar att mycket av den information som ges ut i media/skolan kring Cannabis och dess kort/långvariga effekter är både vinklade och skrämselpropaganda.

 4. Buy Marijuana this safely and securely online
  24 hours delivery with secure packaging(we ship worldwide)

  Buy CBD and THC marijuana legally from home!

  Are you feeling depressed or stressed?Do you suffer from insomnia? MEDICAL CANNABIS can help you! You dont have to look for a dealer and take any risks.Order Cannabis securely and privately from home!

  Buy now at https://herbalmarijuanastore.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: